Gebruikersnaam of e-mail Wachtwoord  

Accessoires

Een zitmeubel moet goed zitten en goed ogen. Daarnaast zorgen gekozen details voor het nodige raffinement wat een meubelstuk persoonlijk maakt. De rest wordt bepaald door de accessoires.

Comfort zit niet alleen in het zit- en rug oppervlak, maar ook in de details er omheen. Zo zorgen sierkussens en voetensteunen voor een extra comfortabele ligging als we een keer van onze verdiende rust willen genieten. Hoofd- en armsteunen daarentegen zorgen voor een prettige ondersteuning als het iets actiever mag zijn. Met de hedendaagse techniek ontstaan er echter ook nieuwe problemen.

USB pop-up oplaadpunt en wireless charger

Een van de grootste frustraties van dit moment is misschien wel de lege smartphone. Geweldig zo'n ding als je het begint te begrijpen, maar waarom die elke dag leeg moet zijn? Kon je vroeger met je vertrouwde Nokia nog een week op vakantie, zo zal de hedendaagse smartphone aan het eind van een lange werkdag toch echt aan de voeding moeten.
 

Sommige die hem 's nachts naast het bed leggen, echter de meeste zullen in de keuken of een hoekje van de woonkamer de kabel al klaar hebben liggen. En komt er 's avonds een berichtje binnen, dan wint uiteindelijk de nieuwsgierigheid het en moet je toch weer opstaan van die aangename bank. Waarom niet een bedraad of zelfs draadloos oplaadpunt in uw favoriete zitplaats? Vanaf heden bieden wij u graag een nieuwe technische optie wat zorgt voor net dat extra comfort. Simpel maar effectief.

Informeer naar de vele mogelijkheden. Bedraad via USB met hoge snelheden of toch liever onzichtbaar weggewerkt onder de stoffering via Qi Fast Wireless Charging. Of beide?

Sierkussens

Zitten er sierkussens bij de bank, dan kan de stofkeuze hiervan vaak een goede link zijn naar de rest van de woonkamer. Hierbij kunt u kiezen uit een reeks van formaten, maar ook van afwerking: een blinde naad, een stolpnaad of toch liever een bies? Wat betreft de formaten heeft u de keuze uit:

- sierkussen nr. 3 = 40-40 cm.
- sierkussen nr. 4 = 45-45 cm.
- sierkussen nr. 5 = 50-50 cm.
- sierkussen nr. 6 = 55-55 cm.
- sierkussen nr. 7 = 60-60 cm.

* Voor alternatieven formaten kunt u met ons contact opnemen.

Armhoesjes, manchetten en antimakassar

Om te voorkomen dat uw meubels op de meest kwetsbare plaatsen te vlug vuil worden en/of slijtage vertonen, bieden wij u graag een drietal oplossingen. Te noemen armhoesjes, (lederen) arm-manchetten of een antimakassar (hoofddoekje). Deze opties verlengen de levensduur en het plezier van uw meubels. Echter zorgen voor een compromis tussen economische en esthetische motieven.
 

Hoofdsteunen en hoofdkussentjes

Met betrekking tot de ondersteuning van uw hoofd heeft u de keuze uit 2 types losse hoofdkussentjes (klassiek of eigentijds), een losse verstelbare hoofdsteun of een vaste uitklapbare hoofdsteun (zie afbeelding onder met voetensteun).
 

Hockers en voetensteunen

Wat betreft de ondersteuning van uw voeten heeft u bij ieder model de mogelijkheid voor een passende hocker (=poef). Deze kan tevens als extra zitplaats dienen tijdens verjaardagen en neemt minimale ruimte in beslag.

Wilt u deze ruimte toch besparen,  dan heeft u bij diverse modellen de mogelijkheid voor een uitschuifbare voetensteun. 

Bekijk de diverse afbeeldingen en informeer naar de mogelijkheden.