Gebruikersnaam of e-mail Wachtwoord  
Terug naar het overzicht

Diablo

Een bank met allure; niet gewaagd maar misschien wel stoer. Een sofa uit een tijd dat banken nog betrouwbaar waren. Uitgevoerd in een 4-zits van 238 cm, maar ook leverbaar vanaf 178 cm.

Wat hem bijzonder maakt? Zijn zitcomfort, de hoge mate van afwerking en de mogelijkheden. Wenst u aangepaste zithoogte, hardheid of diepte? Of ingebouwde voeten- en hoofdsteunen? De Diablo zal u vanaf dag één verleiden.

Met 2 of 4 rugkussens, de Diablo laat zich aanpassen aan uw wensen. Vanuit de kern gevormd uit massief beuken, stalen golfveren en zware koudschuimen zal deze bank u op handen dragen. Standaard voorzien van een afwerking met biezen en tapse houten pootjes. In leder met extra dubbeldraads siersteken. De zitkussens zijn opgebouwd uit een zeer hoogwaardige koudschuim met dacron. Rugkussens zijn standaard met soft vulling; koudschuim mogelijk. Verder zijn afwijkende maten en uitvoeringen mogelijk. Ook ronde banken leverbaar. Een echte thuiskomer waar u 's avonds wellicht onbedoeld wat langer op blijft zitten.

Gerelateerde modellen:

- fauteuil Bella "laag";
- fauteuil Bella "hoog".

 

BrochureOverzicht modellen, opties, maten, advies en meer ...      
Gratis aanvragen
ShowroomVoor de volledige collectie en een gedegen advies ...      
Maak een afspraak
Uitvoering hoogte (cm) breedte (cm) diepte (cm)
hokker 46 65 55
fouteuil - - -
bank 2-zits 84 158 92
bank 2.5-zits 84 178 92
bank 3-zits 84 198 92
bank 3.5-zits 84 218 92
bank 4-zits 84 238 92

* Alle maten onder voorbehoud.