Gebruikersnaam of e-mail Wachtwoord  
Terug naar het overzicht

Dominic[ CK, 2017 ]

Een strakke comfortabele bank gemaakt voor mensen met een voorliefde voor kwaliteit en ambacht. Geen simpele sofa met vast zit en rug gemaakt tegen het tikken van de klok, maar een meubelstuk waar de kenner kunst en kunde uit kan aflezen. Een model leverbaar in diverse losse elementen die gecombineerd kunnen worden tot ieders ideale hoekbank, maar ook een design bank die met al haar ingetogen klasse uw woonkamer verfraaid als 2,5 of zelfs 4-zitter (ZIE FOLDER DOMINIC).

Dominic is leverbaar in een veelvoud van uitvoeringen. Als los staande bank van 2 meter oplopend tot een formaat van 2,60 meter. En wilt u meer? Kies dan uit de diverse losse elementen, (ronde)hoeken, chaise lounges en eilanden voor uw ideale maat.

Bij de afwerking aan de onderzijde kiest uit een reeks houten pootjes, sledes, RVS of aluminium pootjes. De kans dat wij uw favoriete pootje hebben is bijzonder groot.

Wat zitcomfort betreft kiest u voor soft, medium of hard. Daarnaast heeft u bij ons de keuze voor een aangepaste zithoogte en -diepte. Wilt u daarnaast helemaal relaxen, kunt u kiezen voor een losse- of vaste hoofdsteun, een ingebouwde voetensteun, een losse poef, een USB oplaadpunt voor uw telefoon of tablet, een losse armsteun of één van de vele (formaten) sierkussens uit onze collectie.

Gerelateerde modellen:

- fauteuil Maddox "laag";
- fauteuil Maddox "hoog";
- fauteuil Dominic.

 

BrochureOverzicht modellen, opties, maten, advies en meer ...      
Gratis aanvragen
ShowroomVoor de volledige collectie en een gedegen advies ...      
Maak een afspraak
Uitvoering hoogte (cm) breedte (cm) diepte (cm)
hokker 46 65 55
fouteuil laag 84 72 97
fouteuil hoog - - -
bank 2-zits 84 184 97
bank 2.5-zits 84 204 97
bank 3-zits 84 224 97
bank 3.5-zits 84 244 97
bank 4-zits 84 264 97

* Alle maten onder voorbehoud.