Gebruikersnaam of e-mail Wachtwoord  
Terug naar het overzicht

Lotus

Voor een kleine 7 miljard bewoners op deze aarde staat de Lotus symbool voor zuiverheid. Een bloem die de eigenschap bezit vuil en water af te wenden en zo haar pure uitstraling behoudt. Een reputatie waar de bank Lotus met al haar zuivere lijnen na zal streven.

Een model standaard uitgevoerd met strakke armen, rechte naden en massief houten pootjes. Maar waarbij ook enveloppe-armen, rugkussens zonder naden, ronde metalen poten, geïntegreerde hoofdsteunen en uitklapbare voetensteunen mogelijk zijn, zodat een ieder kan streven naar zijn of haar ideale bank.

Een bank waarbij u de keuze heeft uit een hoge of lage zitting, uit armen 4,5 of 13,5 cm. van de grond en uit armen standaard 15 cm. maar ook 10 of 20 cm. breed. U kunt kiezen voor een bank met of zonder "oren" en een bank met een rechte of schuin rug (aanzicht profiel). Eigenlijk vormt de Lotus de standaard van de eigentijdse bank, maar dan met alle mogelijkheden die wij als atelier u te bieden hebben. Heeft u daarnaast nog speciale wensen? Wij kijken graag met u naar uw ideale zit en opstelling en onze vele mogelijkheden.

Gerelateerde modellen:

- fauteuil Sparrow "met draai-voet";
- fauteuil Sparrow "met pootjes";
- fauteuil Lucca.

 

BrochureOverzicht modellen, opties, maten, advies en meer ...      
Gratis aanvragen
ShowroomVoor de volledige collectie en een gedegen advies ...      
Maak een afspraak
Uitvoering hoogte (cm) breedte (cm) diepte (cm)
hokker 46 65 55
fouteuil laag 84 85 92
fouteuil hoog - - -
bank 2-zits 84 160 92
bank 2.5-zits 84 180 92
bank 3-zits 84 200 92
bank 3.5-zits 84 220 92

* Alle maten onder voorbehoud.