Gebruikersnaam of e-mail Wachtwoord  
Terug naar het overzicht

Bella "hoog"[ CK, 2012 ]

Voor sommige dingen ontbreken de woorden. Voor alledaagse zaken zijn er vaak heel veel. Voor andere slechts één: Bella. Een fauteuil die haar oorsprong niet verloochend, maar duidelijk haar eigen karakter toont. Voor mensen die twijfelden aan de uitgesproken rondingen van het model Julietta, vormt de Bella een strakker alternatief met hetzelfde comfort en dezelfde mogelijkheden. Standaard uitgevoerd in een vaste opstelling met massief beukenhouten pootjes, maar tevens leverbaar met diverse draai-schijven (hout, geborsteld RVS of gestoffeerd). Daarnaast ook leverbaar met metalen stervoet.

Een "modulair" model. Een model waarbij u kunt kiezen uit een hoge of lage rug, uit een lange of korte arm (met T-zitkussen) en uit de diverse afwerkingen onderlangs. Het enige wat bij alle uitvoeringen ongewijzigd blijft; het herkenbare comfortabele zitcomfort.

Leverbaar in stof, leder of een combinatie hiervan. Het model Bella leent zich uitstekend voor mensen met speciale wensen. De afwerking van de bekleding is met bies in stof en extra dubbeldraads siersteken in leder. Zithoogtes en -dieptes kunnen worden opgemeten en aangepast. Mogelijke details in achterrug (driehoekje), armen gedeeltelijk bekleed in leder, hoofdkussentjes met contragewicht of magnetisch; u stelt zelf uw gewenste stoel samen. Een fauteuil met een vaste rug, een los zitkussen van hoogwaardig koudschuim en een onderzitting met stalen nosag golfveren.

Gerelateerde modellen:

- fauteuil Bella "laag";
- fauteuil Maddox "hoog";
- fauteuil Julietta "hoog";
- bank Diablo.

 

BrochureOverzicht modellen, opties, maten, advies en meer ...      
Gratis aanvragen
ShowroomVoor de volledige collectie en een gedegen advies ...      
Maak een afspraak
Uitvoering hoogte (cm) breedte (cm) diepte (cm)
hokker 40 55 45
fouteuil laag 84 65 80
fouteuil hoog 104 65 84
bank 2-zits 84 145 84
bank 2.5-zits 84 165 84
bank 3-zits - - -
bank 3.5-zits - - -

* Alle maten onder voorbehoud.