Gebruikersnaam of e-mail Wachtwoord  
Terug naar het overzicht

Julietta "laag"[ CK, 2011 ]

"Rank en elegant, maar verrassend ruim van zit met een goede ondersteuning van de lenden." Een korte typering van een  fauteuil die u zal charmeren. Een "luchtige" stoel met internationale trekjes, echter volledig Hollands fabricaat. Uitgevoerd in een vaste opstelling met pootjes, maar tevens leverbaar met diverse draai-schijven (hout, geborsteld RVS of gestoffeerd). Daarnaast ook leverbaar met metalen stervoet.

Een "modulair" model. Een model waarbij u kunt kiezen uit een hoge of lage rug, een rug met of zonder oren cq. Wings, uit een lange of korte arm (met T-zitkussen) en uit de diverse afwerkingen onderlangs (hier uitgevoerd met een massief houten onderstel). Het enige wat bij alle uitvoeringen ongewijzigd blijft; het herkenbare comfortabele zitcomfort.

Leverbaar in stof, leder of een combinatie hiervan. Het model Julietta leent zich uitstekend voor mensen met speciale wensen. De afwerking van de bekleding is met kapnaden in stof en extra dubbeldraads siersteken in leder. Zithoogtes en -dieptes kunnen worden opgemeten en aangepast. Mogelijke details in achterrug (driehoekje), armen gedeeltelijk bekleed in leder, hoofdkussentjes met contragewicht of magnetisch; u stelt zelf uw gewenste stoel samen. Een fauteuil met een vaste rug, een los zitkussen van hoogwaardig koudschuim en een onderzitting met stalen nosag golfveren.

Gerelateerde modellen:

- fauteuil Julietta "hoog";
- fauteuil Bella "laag";
- fauteuil Maddox "laag";
- bank Maduro "recht";
- bank Maduro "houten arm".

 

BrochureOverzicht modellen, opties, maten, advies en meer ...      
Gratis aanvragen
ShowroomVoor de volledige collectie en een gedegen advies ...      
Maak een afspraak
Uitvoering hoogte (cm) breedte (cm) diepte (cm)
hokker 40 55 45
fouteuil laag 84 65 80
fouteuil hoog 104 65 84
bank 2-zits 84 145 80
bank 2.5-zits 84 165 80
bank 3-zits - - -
bank 3.5-zits - - -

* Alle maten onder voorbehoud.