Gebruikersnaam of e-mail Wachtwoord  
Terug naar het overzicht

Marquis "hoog"

Voor de ambassadeur uit het heden bestond er in vroegere tijden de Marquis als plaatselijke toezichthouder. Deze rol vervult het model tot op de dag van vandaag. Zij het dat de zorg toegespitst is op het zitcomfort van het volk. Echter een taak die u tot uw verbazing zal verrassen. Een klassiek getinte vormgeving die voor uw beleving is gerestyled met “doorgestoffeerde” armen en een “naad” in het rugkussen. Echter de oorspronkelijke stoffeerwijze met armdelen, knopen in het rugkussen, plooien en de diverse houten pootjes blijft haar charme en exclusiviteit nog steeds uitstralen. Eigentijds of klassiek; de keuze is aan u.

Vergeet daarnaast niet te kiezen voor een hoge, lage (= rug -20 cm) of grote uitvoering (= zitdiepte +2 cm en breedte +3 cm). Samen met de gekozen opties van afwerking, comfort, lederen arm-mancheten, klassiek hoofdkussen en evt. een houten draai-schijf, zorgen deze persoonlijke details voor een karakteristiek meubel en een uniek interieur.

Het model Marquis wordt uitgevoerd met stalen golfveren. Afwerking van de bekleding is met bies. In leder met extra dubbeldraads siersteken. De pootjes zijn standaard elegant; pootjes met cannalures, Queen Ann of met messing zwenkwieltjes zijn mogelijk. Het zit- en rugkussen is opgebouwd uit hoogwaardig koudschuim met dacron. Tot slot de keuze aan u voor een zitkussen met of zonder hoek. De optie met hoek is standaard voor de Marquis "groot", het zitkussen zonder hoek is standaard voor de Marquis "hoog" en "laag".

Gerelateerde modellen:

- fauteuil Marquis "laag";
- fauteuil Marquis "groot".

 

BrochureOverzicht modellen, opties, maten, advies en meer ...      
Gratis aanvragen
ShowroomVoor de volledige collectie en een gedegen advies ...      
Maak een afspraak
Uitvoering hoogte (cm) breedte (cm) diepte (cm)
hokker 46 55 45
fouteuil laag 90 80 93
fouteuil hoog 110 80 93
fauteuil groot 110 83 95
love-seat hoog - - -
bank 2-zits - - -
bank 2.5-zits - - -

* Alle maten onder voorbehoud.