Gebruikersnaam of e-mail Wachtwoord  
Terug naar het overzicht

Varity "Wing"[ CK, 2018 ]

Op veler verzoek en passend bij het model Spectrum, is het model Varity ter wereld gekomen. Een rank, slank modelletje dat verwant is met de Bella, Julietta en Maddox, maar zijn eigen karakteristieke leuningen heeft. Niet modern, maar zeker ook niet van gisteren. Gewoon een jong ding van deze tijd, dat afhankelijk van haar jasje zich prima aanpast aan uw inrichting. Standaard uitgevoerd in een vaste opstelling met beukenhouten pootjes, maar tevens leverbaar met diverse draai-schijven (hout, zwart metaal, geborsteld RVS of gestoffeerd). Daarnaast ook leverbaar met een massief houten onderstel, metalen 4-teens stervoet, RVS of zwart geepoxeerde Kubo sledes (ZIE FOLDER VARITY).

Een "modulair" model. Een model waarbij u kunt kiezen uit een lange of korte arm (met T-zitkussen), een hoge of lage rug en uit een hoge rug met of zonder oren c.q. Wings (hier uitgevoerd met). Het enige wat bij alle uitvoeringen ongewijzigd blijft; het herkenbare comfortabele zitcomfort.

Naast de bekende familietrekjes heeft de Varity ook haar eigen typische kenmerken. Zo heeft de hoge uitvoering optioneel een magnetische hoofdrol (i.p.v. een bandkussentje). Daarnaast wordt het model uitgevoerd met zogenaamde doorlopende zitkussens. Ook keerbaar, maar net iets anders dan de bandzitkussens van de overige modellen. Tot slot gaat de Varity verder ... om precies te zijn verder naar onderen, want de standaard zitting is langer waardoor evt. pootjes korter zijn.

De afwerking van de bekleding is met kapnaad in stof en extra dubbeldraads siersteken in leder. Zithoogtes en -dieptes kunnen worden opgemeten en aangepast. Mogelijke details in achterrug (driehoekje), armen gedeeltelijk bekleed in leder, hoofdkussentjes met contragewicht of magnetisch; u stelt zelf uw gewenste stoel samen. Een fauteuil met een vaste rug, een los zitkussen van hoogwaardig koudschuim en een onderzitting met stalen nosag golfveren.

Kort gezegd: ... heel veel variaties mogelijk met Varity!

Gerelateerde modellen:

- fauteuil Varity "laag";
- fauteuil Varity "hoog";
- bank Varity;
- bank Spectrum.

 

BrochureOverzicht modellen, opties, maten, advies en meer ...      
Gratis aanvragen
ShowroomVoor de volledige collectie en een gedegen advies ...      
Maak een afspraak
Uitvoering hoogte (cm) breedte (cm) diepte (cm)
hokker 40 55 45
fouteuil laag - - -
fouteuil hoog 104 65 84
bank 2-zits 84 145 84
bank 2.5-zits 84 165 84
bank 3-zits - - -
bank 3.5-zits - - -

* Alle maten onder voorbehoud.