Gebruikersnaam of e-mail Wachtwoord  

Hoekbanken

Als Nederlands atelier kunnen wij u vergaand maatwerk bieden. Wij controleren de productie van A tot Z en zijn derhalve erg flexibel in het vormgeven van speciale wensen. De huidige collectie banken en fauteuils vormt hierbij het uitgangspunt, waarbij wij vervolgens met u gaan kijken hoe we de ideale zitcombinatie kunnen samenstellen.

Hierbij heeft u de keuze uit elementen met armen, zonder armen, diverse chaise lounges, zit-eilanden, ronde en haakse hoeken. Uiteindelijk krijgt u een zitmeubel in stof of leer wat precies past in uw interieur en zit volgens uw wensen.

Stel zelf uw eigen hoekbank samen aan de hand van de beschikbare ruimte en uw persoonlijke zitwensen. Creëer een blikvanger of centraal rustpunt voor het gehele gezin en maak de keuze voor tijdloos of eigentijds. U kiest uit meer dan 10 verschillende armen uw gewenste model, gevolgd door de diverse mogelijke elementen.

Daarnaast bepaalt u breedte, evt. afwijkende zitdiepte en -hoogte, afwerking en het zitcomfort. Welke kleur past het best bij uw smaak en inrichting? Wordt het een leren bank of liever een bank in een comfortabele stof? Heeft u een speciaal verzoek, dan vernemen wij dit graag. Onze kwaliteit herkent u aan de details en het zitcomfort ook na jaren, maar bijzonder wordt het pas als ook u tevreden bent.

Onderstaand volgen de mogelijkheden van onze hoekcombinaties (of vrijstaande banken).

 

ELEMENTEN

Wat past het beste bij u? Of misschien kunnen we het wel passend maken? De bouwstenen hiervoor vindt u in onze uitgebreide verzameling elementen. De 2 te kiezen zij-elementen vormen hierbij het begin en tevens eind van de combinatie. Denk hierbij aan een specifieke arm, een chaise lounge of een ziteiland. Bij de hoek-elementen heeft u de keuze uit een ronde of een haakse hoek. Gelet op het gewenste formaat kiest u tot slot de juiste aanbouw-elementen voor uw ideale hoekbank.
Elementen zijn standaard leverbaar
van de volgende modellen:

Diablo    (arm 14 cm.);
Dominic    (arm 27 cm.);
Maduro    (arm 16 cm.);
Mistral    (arm 12, 15, 20, 25 cm.);
Spectrum    (arm 10 of 13 cm.).


Zoekt u een afwijkende maat of een combinatie van een ander model? Informeer naar de mogelijkheden en ons vergaand maatwerk.

Graag meer informatie over de mogelijkheden? Vraag dan hier onze gratis brochure aan of bekijk de folder online.