Gebruikersnaam of e-mail Wachtwoord  
Terug naar het overzicht

Sparrow fixed[ CK, 2012 ]

Geen 250 of 1.000 soorten relaxfauteuils, maar gewoon een sterke selectie van 3 spelers. Drie mooie elegante modellen met "specifieke" armleuningen, maar met hetzelfde luxe mechaniek. Verstelbare (draai-) relaxfauteuils welke passen bij ieder interieur en iedere stijl, leverbaar in zowel stof als leder.

U kiest allereerst voor small, medium of large. Hierbij verspringt telkens met 2 cm. de "zitdiepte + zithoogte" van de fauteuil. Zo maken wij voor u de ideale stoel, waarbij u correct met de voeten aan de grond en met de rug tegen de leuning komt.

Naast het type arm en de maatvoering, kiest u voor een vaste rug of een typische rugleuning met luxe soft rugkussens. Een hoge (+5 cm.), standaard of lage (-5 cm.) variant is voor beide ruggen mogelijk.

Onze relaxfauteuils zijn leverbaar met handmatige of elektrische bediening. De manuele fauteuils, met gasveren in zowel rug als zitting, zijn voorzien van een gepatenteerd systeem dat probleemloos en snel zijn werk doet en weinig onderhoud benodigd.

Bij de motorische fauteuil zijn rug- en voetensteun traploos in iedere gewenste stand te reguleren. Het RVS bedieningspaneel beschikt over 4 individuele knoppen (punt A) en is standaard geïntegreerd in de arm links voorstaand; rechts is een optie. Verder beschikken de elektrische uitvoeringen over twee 24 Volt motoren, een overbelastingsbeveiliging en een beveiliging tegen diepontlading. Alle uitvoeringen beschikken over een verstelbare hoofdsteun. De ingebouwde accu is optioneel (zie B).

Daarnaast wordt een transformator met 3,5 mtr. lang snoer geleverd (zie C). Het aansluitpunt (zie D) hiervoor is gemakkelijk toegankelijk en weggewerkt in de achterzijde van de arm rechts voorstaand; links is een optie. De zetels zijn tot slot leverbaar met de volgende 6 onderstellen:

1.    luxe 5-teens stervoet
2.    geborstelde RVS plaat (Ø 58 cm.)
3.    houten schijf (Ø 60 cm.)
4.    standaard 4-teens stervoet
5.    RVS draaivoet (Ø 62 cm.)
6.    gestoffeerde draaivoet in stof/leer (Ø 60 cm.)

 

BrochureOverzicht modellen, opties, maten, advies en meer ...      
Gratis aanvragen
ShowroomVoor de volledige collectie en een gedegen advies ...      
Maak een afspraak
Uitvoering mechanisch motorisch
Armtype: Mito/Sparrow/Lewis Mito/Sparrow/Lewis
Rugtype: vaste rug rugkussens
Maat (small/medium/large): S/M/L S/M/L
zithoogte: 43/45/47 43/45/47
zitdiepte: 52/54/56 50/52/54
hoogte rug (vanaf zitting): 73/78/83 73/78/83
Breedte (Mito/Sparrow/Lewis): 71/68/65 71/68/65
Diepte (in- en uitgeklapt): 79/170 79/170

Let op! Voor een optimale gebruikerservaring is het belangrijk de meegeleverde instructies m.b.t. het opladen van de relaxfauteuil goed door te nemen. Klik hier om deze te downloaden.