Gebruikersnaam of e-mail Wachtwoord  

actie 1:  gratis hocker Milo

Een zeer gewaardeerde en vaak onmisbare accessoire is de hocker. Deze zetel zonder rug en armen, vaak ook bekend als poef of ottoman, is handig als extra zitplaats tijdens een gezellig feestje of als zitplaatsverlenger die zorgt voor de ideale ligplaats. En om uw keuze voor de fauteuil Milo nu iets eenvoudiger te maken, bieden wij u graag volgende actie:
 

Koopt u vóór 31 december 2018 bij één van de deelnemende dealers een fauteuil Milo, krijgt u de hocker Milo (vaste zit) cadeau!

Neem contact met ons op voor de deelnemende dealer bij u in de buurt.

​(De hocker wordt uitgevoerd in dezelfde bekleding als de fauteuil Milo.)

 


 

actie 2:  gratis stof op model Dominic

Een strakke comfortabele bank gemaakt voor mensen met een voorliefde voor kwaliteit en ambacht. Geen simpele sofa met vaste zit en rug gemaakt tegen het tikken van de klok, maar een meubelstuk waar de kenner kunst en kunde uit kan aflezen. Een model leverbaar in diverse losse elementen die gecombineerd kunnen worden tot ieders ideale hoekbank, maar ook een design bank die met al haar ingetogen klasse uw woonkamer verfraaid als 2, 3 of zelfs 4 zitter (zie folder). Met veel opties, maar standaard al een absolute verrijking voor uw interieur. En daaraan dragen wij graag bij, door de volgende unieke actie:


Koopt u vóór 31 december 2018 bij één van de deelnemende dealers een bank of fauteuil Dominic, krijgt u de bekledingsstof uit de speciale actie stoffenbundel er gratis bij!

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op voor de deelnemende dealer bij u in de buurt.