Gebruikersnaam of e-mail Wachtwoord  

Milo tijdelijk met gratis poef

Ieder mens heeft zijn individuele stijl, typerende karakter en persoonlijke smaak. Fijn om dan een stoel te vinden die bij u past. Met de hedendaagse oorfauteuil Milo kiest u in eerste instantie voor comfort. Een hedendaagse interpretatie van de wingchair van weleer, maar met duidelijk de strakke lijnen van het heden. Eéntje voor hem en ééntje voor haar. Zo is de Milo leverbaar in een lage en hoge uitvoering met een hogere rug (+9 cm.), een bredere zit (+3 cm.) en een royalere zitdiepte (+2 cm.). Daarnaast leverbaar met magnetische hoofdrol of -kussentje, lange en korte armen, diverse pootjes in verschillende kleuren en met keerbare band- of doorlopend zitkussen (zie folder). En heeft u speciale wensen? Dan maken wij hem passend!

Een zeer gewaardeerde en vaak onmisbare accessoire is daarnaast de hocker. Deze zetel zonder rug en armen, vaak ook bekend als poef of ottoman, is handig als extra zitplaats tijdens een gezellig feestje of als zitplaatsverlenger die zorgt voor de ideale ligplaats. En om uw keuze nu iets eenvoudiger te maken, bieden wij u graag volgende actie:

Koopt u vóór 26 september 2018 bij één van de deelnemende dealers een fauteuil Milo, krijgt u de hocker Milo (vaste zit) cadeau!

Neem contact met ons op voor de deelnemende dealer bij u in de buurt.
​(De hocker wordt uitgevoerd in dezelfde bekleding als de fauteuil Milo en de actie loopt van 26 maart tot en met 26 september 2018.)