Gebruikersnaam of e-mail Wachtwoord  

Varity: tijdelijke met gratis poef óf stof;

Een stijlvolle fauteuil gemaakt van de mooiste materialen. Opgebouwd uit massief Limburgs beukenhout met duurzame koudschuimen en bekleed met exclusieve stoffen of comfortabel duurzaam leder. Dit in combinatie met een veelvoud aan mogelijke afwerkingen onderlangs, maakt van de Varity een tijdloos dan wel moderne design fauteuil.

Of heeft u liever een andere uitvoering (zie folder)? Naast een lage, hoge of wing (= met oren) fauteuil, heeft u de keuze uit een 2- of 2,5-zits bank van respectievelijk 145 en 165 cm. breed. Net als bij de fauteuils, kiest u ook hierbij voor lange of korte armen en voor metalen sledes of massief houten pootjes.

En wilt u languit genieten? Dan is de Varity hocker een zeer gewaardeerde optie. Deze zetel zonder rug en armen, vaak ook bekend als poef of ottoman, is handig als extra zitplaats tijdens een gezellig feestje of als zitplaatsverlenger die zorgt voor de ideale ligplaats. En om uw keuze nu iets eenvoudiger te maken, bieden wij u graag volgende 2 acties:

Koopt u voor 31 december 2019 bij een van de deelnemende dealers een fauteuil of bank Varity, dan krijgt u een hocker met vaste zit in dezelfde bekleding cadeau!

óf

Blijft u graag met de voeten aan de grond en biedt een gratis poef voor u niet het gewenste voordeel, dan heeft u de keuze voor gratis bekledingsstof op uw bank of fauteuil naar keuze uit onze speciale actie stoffenbundel!

Neem contact met ons op voor de deelnemende dealer bij u in de buurt.

(Deze acties lopen van 1 juli tot en met 31 december 2019.)