Gebruikersnaam of e-mail Wachtwoord  

De onderneming

In 1982 werd Cor Kessels Gestoffeerde Meubelen opgericht, een meubelstoffeerderij die zich vooral specialiseerde in het opnieuw bekleden van betere gestoffeerde meubelen in stof en leder. Kwaliteit en speciale wensen kregen daarbij bijzondere aandacht. Vanaf het begin werd een klantenkring opgebouwd van afnemers die een goed stuk vakwerk en veelzijdigheid op prijs stelden en bereid waren daarvoor een verantwoorde prijs te betalen.

Per 1 januari 1990 werd Cor Kessels Gestoffeerde Meubelen omgevormd in Kessels Meubelateliers en werd begonnen met de productie van een eigen lijn gestoffeerde zitmeubelen. Gekozen werd voor een hedendaags tijdloos getint meubel.

Anno 2019 heeft de consument een grote en groeiende behoefte aan zitmeubelen met een eigen karakter en een hoog kwaliteitsniveau. Ieder mens heeft zijn eigen smaak en stelt andere eisen aan zijn of haar zitcomfort. Als atelier spelen wij hier graag op in. Wij zijn ervan overtuigd dat een goed samenspel tussen u als consument, uw interieuradviseur en Kessels Meubelateliers leidt tot een tevreden gebruiker en een uniek interieur.