Gebruikersnaam of e-mail Wachtwoord  

Garantievoorwaarden

De meubels die wij fabriceren worden door bekwame vakmensen op order speciaal vervaardigd. In iedere fase van de productie wordt er nauwlettend op toegezien dat de hoogst mogelijke kwaliteitsnorm bereikt wordt. Ondanks deze inspanningen kunnen er echter fouten worden gemaakt, het is immers mensenwerk.

Aan ieder meubel is daarom een garantielabel bevestigd met daarop het ordernummer waaronder dit specifiek meubel is gefabriceerd. Zelden komt het voor dat wij fouten moeten herstellen. Mocht dit toch het geval zijn, dan is dit label een extra zekerheid voor u dat het ook daadwerkelijk gebeurt.

Kessels Meubelateliers geeft 5 jaar garantie vanaf de factuurdatum op de constructie, de materialen en de verwerking hiervan onder voorbehoud van de volgende bepalingen:

Garantiebepalingen
Deze garantie geldt niet voor stoffen. Of de door u gekozen en/of geadviseerde stof voldoet aan de individuele aanspraken, verwachtingen en omstandigheden tijdens het gebruik kunnen wij niet beoordelen en dus ook niet garanderen. Informeer u daarom goed over de eigenschappen van de door u gekozen/geadviseerde bekleding.

De normale slijtage en beschadigingen die ontstaan bij het gebruik of een onjuist onderhoud vallen niet onder onze garantie. De garantie vervalt ook wanneer er zonder onze schriftelijke toestemming reparaties of andere werkzaamheden aan onze meubelen uitgevoerd worden. Aangezien het meubel aan normale slijtage onderhevig is, houden wij rekening met de afschrijving op duurzame gebruiksgoederen. Wanneer wij ingevolge van onze garantie het leder van onze meubelen moeten vervangen of werkzaamheden moeten verrichten, hanteren wij met betrekking tot de kosten de volgende regeling:

a. bij een gegronde klacht binnen 1 jaar na de levering aan u als interieuradviseur zijn alle kosten voor Kessels Meubelateliers.
b. tussen 1 en 2 jaar 80% van de kosten voor rekening van Kessels M.A.
c. tussen 2 en 3 jaar 60% van de kosten voor rekening van Kessels M.A.
d. tussen 3 en 4 jaar 40% van de kosten voor rekening van Kessels M.A.
e. tussen 4 en 5 jaar 20% van de kosten voor rekening van Kessels M.A.

U verklaart zich akkoord met deze bepalingen door de aankoop van Kessels M.A. meubelen.