Gebruikersnaam of e-mail Wachtwoord  

Herstofferen

Wij kennen het gevoel dat uw bank of fauteuil, die u al jaren tot tevredenheid gebruikt, toe is aan een nieuw jasje. U gaat uw inrichting aanpassen en de oude bekleding past gewoon niet meer in het nieuwe plaatje. De stoffering is wel echt nochalant geworden en wellicht is er intussen behoefte aan een stevigere zit. Kessels Meubelateliers biedt u de mogelijkheid om uw bank of fauteuil te laten herstofferen.

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheid van het renoveren en herbekleden van uw meubelen, neem dan contact op met één van onze dealers of met ons atelier. Voor een snelle en duidelijke communicatie is het gemakkelijk dat u het garantienummer, dat onder het meubel of onder de zitkussens is bevestigd, bij de hand hebt. Mocht u deze niet kunnen vinden, dan kunt u ons ook een afbeelding via het contactformulier toezenden.

Geeft u dan s.v.p. aan "wanneer" en "waar" u het meubel aangekocht hebt. Indien u de modelnaam of overige informatie bezit, zou u deze ook kunnen toevoegen. Zo kan er snel en vrijblijvend een offerte gemaakt worden.