Gebruikersnaam of e-mail Wachtwoord  

Herstofferen

Wij kennen het gevoel dat uw vertrouwde bank, fauteuil of stoel, na jaren van trouwe dienst, toe is aan een nieuw jasje. De inrichting wordt aangepast en de oude bekleding past gewoon niet meer in het nieuwe plaatje. De stoffering is wel echt nonchalant geworden en wellicht is er intussen behoefte aan een stevigere zit? Wellicht dat u ook erg gehecht geraakt bent aan de typische vorm van het model; iets wat vandaag de dag niet meer te krijgen is. Misschien is de status van designklassieker bereikt en houdt u graag vast aan het zitcomfort wat u door de jaren bent gaan waarderen.

Daarnaast is het hergebruiken van materialen goed voor het milieu én voor uw portemonnee. Zo ligt uw voordeel gemiddeld op zo'n 20% ten opzichte van nieuwe meubelen.

Helaas zijn niet alle zitmeubelen geschikt om te herstofferen. Steeds meer hedendaagse producten worden gemaakt in een race tegen de klok, met minimaal ambacht en goedkope materialen wat leidt tot een beperkte levensduur. Deze producten zijn gewoon "op" en eventuele kosten voor herstel wegen niet op tegen de aanschaf van vergelijkbare hedendaagse koopjes.

Gezien ons atelier zich alleen maar focust op kwaliteit en het gebruik van hoogwaardige materialen, beperken wij ons tot het herstofferen van de volgende merken:

Van deze producten en hun makers kennen wij de geschiedenis, beschikken wij in veel gevallen over mallen en vergaande productinformatie en delen wij dezelfde ethiek wat betreft kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. Producten waar wij met een gerust hart weer 5 jaar garantie op kunnen geven.

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheid van het herstofferen of herbekleden van uw meubelen, neem dan contact op met één van onze dealers of met ons atelier. Voor een snelle en duidelijke communicatie is het gemakkelijk dat u het garantienummer (alleen bij meubels van Kessels), dat op de zitting onder het linker zitkussen is bevestigd, bij de hand hebt. Zo kan er snel en vrijblijvend een offerte gemaakt worden.
 Offerte aanvraag herstofferen
 

* verplichte velden